Świętujemy jubileusz – wspólna droga rozwoju

Świętujemy dwudziestolecie swojej działalności. W ciągu dwóch dekad firma przeżyła dynamiczny rozwój oraz wprowadzała nieustanne zmiany, aby sprostać oczekiwaniom klientów.

Nasze dwudziestoletnie doświadczenie jako polskiego producenta stolarki otworowej z PVC, aluminium, bram garażowych, pergoli i rolet oraz wygrodzeń jest pełne dynamicznego rozwoju i ciągłych zmian. Od samego początku stawialiśmy sobie za cel poszukiwanie nowych rozwiązań i doskonalenie naszych produktów, aby sprostać oczekiwaniom klientów. W tym roku zwieńczenie świętowania 20 lat istnienia firmy zaplanowaliśmy z naszymi Partnerami Handlowymi.

Historia naszej firmy sięga końca lat 90-tych, kiedy postanowiliśmy rozpocząć produkcję okien PVC. Od tego momentu nasza oferta stała się coraz bardziej zróżnicowana, obejmując także produkty z aluminium. Dzisiaj specjalizujemy się w produkcji drzwi i okien z PVC oraz aluminium, balkonowych drzwi przesuwnych, bram garażowych, rolet wewnętrznych i zewnętrznych, moskitier, pergoli, komórek lokatorskich, stolarki przeciwpożarowej oraz nietypowych rozwiązań, również fasadowych z aluminium. Dbamy o najwyższą jakość wykonania i detale naszych produktów, korzystając z nowoczesnych technologii i materiałów.

W ciągu ostatnich dwudziestu lat mocno inwestowaliśmy w rozwój technologii na naszych halach produkcyjnych, co pozwoliło nam rozwijać się nawet w bardzo konkurencyjnym środowisku biznesowym. Rozpoczęcie produkcji wyrobów z aluminium spotkało się z dużym zainteresowaniem rynków zagranicznych, co wymagało rozszerzenia zakładów produkcyjnych i wprowadzenia nowych, bardziej wymagających produktów, takich jak stolarka przeciwpożarowa. Obecnie nasze 4 lokalizacje zapewniają ciągłość produkcji i możliwość zaoferowania kompleksowej oferty dla naszych Klientów.

Jesteśmy dumni z naszych osiągnięć, zarówno pod względem rozwoju technologicznego, jak i społecznego. Odpowiedzialność społeczna jest dla nas naturalnym zobowiązaniem, dlatego angażujemy się w inicjatywy społeczne, wspieramy lokalne społeczności i budujemy pozytywne relacje z naszym otoczeniem.

Jubileusz dwudziestolecia firmy to dla nas nie tylko okazja do świętowania, ale także moment refleksji i planowania przyszłości. Jesteśmy gotowi na kolejne wyzwania i inwestycje, które pozwolą nam rozwijać się i umacniać naszą pozycję na rynku. Dalsza podróż przed nami jest ekscytująca, pełna możliwości rozwoju i sukcesów. Z determinacją i zaangażowaniem będziemy kontynuować naszą ścieżkę rozwoju i osiągnąć jeszcze większe sukcesy.

Jubileuszowe uroczystości zaplanowaliśmy na 16 maja i z niecierpliwością oczekujemy na kolejne lata pełne wyzwań i sukcesów.